середа, 15 травня 2013 19:01

"Це як гроші по кишеням розпихувати" - Кириченко заплутався у власних показах

"Це як гроші по кишеням розпихувати" - Кириченко заплутався у власних показах
Петро Кириченко. Фото: svit24.net

Свідок у справі про вбивство народного депутата Євгена Щербаня Петро Кириченко заявив, що у нього немає жодних доказів, які б підтверждували передачу грошей Павлом Лазаренком на оплату вбивства

Про це він сказав під час допиту в апеляційному суді Києва.

Відповідаючи на запитання захисника Юлії Тимошенко Сергія Власенка чи є у нього фото, відео та документальне підтвердження того, що у 1996 році Лазаренко передав йому 500 тисяч доларів, як оплату за вбивство Щербаня, яку потім отримав Мільченко. Кириченко відповід, що підтверджень у нього немає.

"Ви думаєте про що ви говорите? Я що буду фотографувати як він дістає гроші із сейфа?.Я на такі дурні питання відповідати не буду" - обурився свідок

Він також підтвердив і те, що у нього немає жодних підтверджень того, що Лазаренкосвого часу йому говорив про смертельну небезпеку для життя Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мільченко казав, якби не вбили Щербаня, то вбили би Юлю" - Кириченко

Відповідаючи, на запитання Власенка Кириченко заплутався у своїх показах щодо того звідки і за що буди перераховані гроші Олександру Мільченку. Він це пояснив тим, що не пам'ятає скільки і з яких рахунків було перераховані гроші.

"Це як гроші по кишеням розпихувати. У мене було 10 рахунків і не мало значення звідки приходили гроші" - пояснив він

Водночас захисник зачитав протокол допиту Кириченка, який було проведено в 2001 році в США. Так, за цим документом виходило, що Кириченко перерахував Мільченку гроші на інвестиції. Оскільки у них були спільні бізнес-інтереси в агросфері. Почувши це Кириченко знітився і не міг точно сказати на що на справді перераховував гроші Мільченку. Водночас він із упевненістю заявив, що говорив правду як тоді так і зараз.

Також свідок відмовився відповідати на запитання щодо своєї сімї. Зокрема він нічого не сказав з приводу інформації щодо затримання в 2011 році його дружини.

На разі у судовому засіданні оголошену технічну перерву на 25 хвилин. Після цього допит Кириченка буде продовжено.

Зараз ви читаєте новину «"Це як гроші по кишеням розпихувати" - Кириченко заплутався у власних показах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути