середа, 15 травня 2013 17:14

"Женщина, облегченного поведения, хоче правити всією країною" - Кириченко

"Женщина, облегченного поведения, хоче правити всією країною" - Кириченко
Фото: fakty.ictv.ua

Свідок на допиті у "справі Щербаня" Петро Кириченко звинуватив екс-прем'єра Юлію Тимошенко в усіх бідах і назвав її "женщиной, облегченного поведения".

Відповідаючи на питання в суді, чи був він знайомий із Тимошенко, він сказав, що так, але не бачився із нею 15 років. Водночас, він сказав, що не знайомий особисто ні Євгеном, ні з Русланом Щербанем, проте знав добре Лазаренка. Навіть сидів із ним в одній камері: "Познайомився із Лазаренком давно, стосунки були не те що дружні, а так...на полювання ходили, в баню".

Також, він сказав, що від Тимошенко постраждало багато людей: "Через неї постраждало дуже багато людей, в тому числі і Лазаренко. За що я сидів? І не я один. Один навіть застрелився. Женщина, облегченного поведения, хоче правити всією країною"

Захисник Тимошенко Сергій Власенко зробив зауваження, що свідок читає свої покази із аркушу, але суддя не зреагувала на це.

"Зараз стало відомо, що Тимошенко спілкується із Лазаренком, щоби зробити мене винним, - сказав Кириченко. - Вона (Тимошнеко- ред.) пише мені листа, що мене пробачає. Вона мене пробачає, а я її ні".

Зараз ви читаєте новину «"Женщина, облегченного поведения, хоче правити всією країною" - Кириченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

63

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути