Ексклюзиви
вівторок, 17 вересня 2013 22:09

Царьов: референдум - дорогий спосіб за рахунок держави мобілізувати прихильників

Царьов: референдум - дорогий спосіб за рахунок держави мобілізувати прихильників
Олег Царьов Фото: glavcom.ua

Вартість проведення всеукраїнського референдуму рівна однієї цілої виборчої кампанії. Таку думку в ефірі телеканалу ТВі сказав народний депутат, член фракції Партії регіонів Олег Царьов.

"Ми вважаємо, що референдум - це добре, але в даний момент часу ми не вступаємо до Митного союзу, ми не вступаємо до Європейського союзу. Тому немає сенсу проводити референдум щодо абстрактних понять. У нас сьогодні не стоїть вибір перед країною. Ми сьогодні стоїмо перед підписанням Угоди про асоціацію - угоди з країнами ЄС. Це абсолютно третя річ, яка не має відношення ні до Митного союзу, ні до Європейського"??, - сказав він.

За його словами, на проведення референдуму потрібно сотні мільйонів гривень.

"Я не є прихильником проведення референдуму. Тому що це дійсно дуже дорогий спосіб за рахунок держави і мобілізувати своїх прихильників, і дізнатися думку громадян... Це коштує сотні мільйонів гривень. І це все одно що проведення цілої виборчої компанії - формування комісій, друкувати бюлетені для того, щоб визначатися йдемо ми до МС чи ЄС. До ЄС нас не беруть , а до МС ми поки не йдемо", - підкреслив Царьов.

Народний депутат зазначив, що є прихильником МС, але голосує згідно рішення фракції.

"У нас ( в фракції Парті регіонів - ред.) не стоїть питання на порядку денному про вступ до Митного союзу. У нас в листопаді підписання у Вільнюсі Угоди про асоціацію з ЄС", - додав він.

Нагадаємо, Центральна виборча комісія відмовила в реєстрації ініціативної групи з всеукраїнського референдуму щодо вступу України до Митного союзу.

Зараз ви читаєте новину «Царьов: референдум - дорогий спосіб за рахунок держави мобілізувати прихильників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

51

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути