понеділок, 16 вересня 2013 20:35

"Україна підпише Угоду про асоціацію швидше, ніж ми думаємо" - Тимошенко

"Україна підпише Угоду про асоціацію швидше, ніж ми думаємо" - Тимошенко
Фото: reuters.com

Екс-прем'єр України Юлія Тимошенко твердо вірить у підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом найближчим часом.

"Я вірю в підписання Угоди про асоціацію між Україною і ЄС, і цієї віри для мене достатньо. Сьогодні у мене немає сумнівів, що незважаючи на глобальну протидію, історичний європейський вибір України вже відбувся, що Україна гарантовано підпише Угоду про асоціацію та швидше, ніж ми думаємо, стане повноправним членом Європейського Союзу" , - заявила Тимошенко в інтерв'ю інтернет-виданню "Українська правда", опублікованому в понеділок, відповідаючи на питання про те, що, за наявною інформацією, звільнення екс-прем'єра вже не є для Європи гарантією підписання даної угоди, а також чи вірить вона в своє визволення.

Разом з тим, на думку екс -прем'єра, на даному етапі "розслаблятися не варто", але й сумніватися в тому, що "наше європейське самовизначення відбулося, також немає підстав".

"Сьогодні ми всі покладаємося на допомогу і вплив цивілізованого демократичного світу. Ми самі, на жаль, поки ще не здатні протистояти натиску диктатури. Потрібно це чесно визнати. Нам ще доведеться після 2015 -го року побудувати таку країну, яка вже більше ніколи не буде залежати від вроджених патологій однієї людини і його численних родичів і друзів. Країну, яка нарешті розгорнеться обличчям до цінностей. Сьогодні нас всіх розгорнули до цінностей далеко не обличчям", - підкреслила Тимошенко.

Також в інтерв'ю Тимошенко заявила, що ніколи не отримувала від представників української влади пропозицій про лікування в Німеччині.

Зараз ви читаєте новину «"Україна підпише Угоду про асоціацію швидше, ніж ми думаємо" - Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути