вівторок, 17 вересня 2013 11:50

Кожара: Підписання Угоди з ЄС сприятиме безпеці у Східній Європі

Кожара: Підписання Угоди з ЄС сприятиме безпеці у Східній Європі
Фото: obozrevatel.com

Міністр закордонних справ України Леонід Кожара переконаний, що підписання Угоди по асоціацію з ЄС сприятиме безпеці у східноєвропейському регіоні.

Про це він заявив у вівторок під час міжнародної конференції "Роль міжнародних організацій у національній безпеці України".

"Я залишаюся переконаним, що підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом, всупереч усім песимістичним прогнозам, стане важливим чинником безпеки у східноєвропейському регіоні, а в майбутньому, безумовно, сприятиме гармонізації відносин у трикутнику "Європейський Союз - Україна - Росія", - зазначив Кожара.

Як наголосив глава українського зовнішньополітичного відомства, він виходить з того, що неодноразово проголошена керівництвом ЄС та Росії мета створення єдиного економічного та гуманітарного простору від Атлантики до Тихого океану залишається і сьогодні актуальною.

 

Зараз ви читаєте новину «Кожара: Підписання Угоди з ЄС сприятиме безпеці у Східній Європі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути