пʼятниця, 03 грудня 2021 20:42

Бутусов вибачився за сварку із Зеленським, проте є кілька "але"

Бутусов вибачився за сварку із Зеленським, проте є кілька "але"
Бутусов емоційно посперечався із Зеленським на пресконференції. Фото: president.gov.ua

Журналіст Юрій Бутусов вибачився перед українцями за словесну перепалку із президентом Володимиром Зеленським на пресмарафоні 26 листопада.

Про це Бутусов написав у Facebook в пятницю.

"Я приношу глибокі вибачення перед громадянами України за свої емоції на пресконференції і вияв неповаги до президента України, якого обрали українські громадяни. А також за те, що обмежив можливості своїх колег поставити запитання.

Вибачаюсь лише за емоції і лише перед громадянами та колегами, але сенс моїх слів був правильний, і я жодного слова не відмовляюся. Я говорив про Зеленського правду і про його оточення правду. І скажу про дії президента ще більше", – заявив журналіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Офіс президента - розплідник російської агентури" - Юрій Бутусов

Бутусов пояснив, що його обурення спровокували образи Зеленського у його бік.

"Зеленський заявив, що я першим опублікував відео удару Байрактара 26 жовтня і нібито через це загинули українські воїни. Мене до глибини душі образило таке звинувачення", - написав журналіст.

Заявив, що "змусить Зеленського відповідати за брехню у суді і заплатити моральну шкоду, яка піде на допомогу нашим воїнам".

Також заявив, що, як і раніше, впевнений, що провал спецоперації із затримання російських бойовиків-"вагнерівців" "пов'язаний із російською агентурою в Офісі президента, яка там зберігається".

Крім того, Бутусов судитиметься із Державним бюро розслідувань щодо справи, яку відкрили за його відео пострілу з гармати.

26 листопада на пресмарафоні президент Зеленський посварився із Бутусовим і звинуватив його в смерті людей на Донбасі. Журналіст назвав Зеленського брехуном.

Через два дні ДБР розпочало провадження щодо законністі дій Бутусова на відео, де він стріляє із гаубиці і каже: "По російських окупантах вогонь".

1 грудня журналіст заявив, що подаватиме до суду на президента.

Зараз ви читаєте новину «Бутусов вибачився за сварку із Зеленським, проте є кілька "але"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути