пʼятниця, 30 липня 2010 16:48

БЮТ відповів Чечетову: "Ми мовчати не будемо"

БЮТ відповів Чечетову: "Ми мовчати не будемо"

Прем"єр - міністр опозиційного уряду Сергій Соболєв заявляє, що опозиція ніколи не мовчатиме.

Про це він заявив в коментарі Gazeta.ua, коментуючи заяву першого заступника голови фракції Партії регіонів Михайла Чечетова про те, що опозиція мусить п"ять років мовчати.

"Після того як пан Чечетов дав всі покази в прокуратурі на Януковича та Кучму, які примушували його за безцінь продавати завод "Кріворіжсталь" пану Чечетову вже нема про що сказати, тому така опозиція, яку представляв Чечетов, Янукович без сумніву мовчала усі п"ять років і країна навіть забула, що у нас є така опозиція", - заявив Соболєв.

"Ми мовчати не будемо. Коли у нас йде мова про підняття пенсійного віку причому для всіх пенсіонерів окрім себе, коли Янукович вже встиг вискочити на пенсію, причому зовсім непогану пенсію, піднімають ціни на газ, розказуючи, що вони привезли дешевий газ з Росії проте, виявляється, що газ вони привезли для Ахметова та Фірташа, а для населення України газ по світовій ціни. Тому, якщо вони сподівалися, що ми будемо мовчати, то вони дуже сильно помиляються", - запевнив парламентар.

За його словами в опозицію до влади вже стає народ.

"Кожен громадянин, який є приватним підприємцем зрозумів, що з 1 числа цього місяця, йому окрім 200 гривень єдиного податку треба ще заплатити податки в соціальні фонди. Коли кожен громадянин візьме платіжки за газ та побачить, що вартість газу для населення зросла на 50%. Ні для Ахметова та Фірташа, бо вони дуже бідні",-  сказав депутат.

Він також переконаний, що Україні потребує кредиту МВФ, однак не в спосіб, який пропонує діюча влада.

"Ясно, що треба брати кредити МВФ, а не російські під 6,7%, які затягають зашморг на шиї України. Але ж перший транш МВФ піде на покриття російського кредиту. Тому в такий спосіб брати кредити - це абсурд. Ми ж, коли брали кредит,  його використали для підтримки курсу національної валюти, а 13 - на підтримку основних галузей: дорожнє будівництво, село, металургійний комплекс...Але ж вони беруть кредити лише для покриття дефіциту бюджету", - переконаний Соболєв.

Нагадаємо, що перший заступник голови фракції Партії регіонів Михайло Чечетов заявив, що опозиція має п"ять років мовчати.

Раніше, опозиційний уряд звернувся до МВФ з проханням не виділяти кредит Україні.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ відповів Чечетову: "Ми мовчати не будемо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути