Ексклюзиви
четвер, 21 лютого 2008 12:51

БЮТ не підтримує проект Януковича щодо НАТО

БЮТ не підтримує проект Януковича щодо НАТО
Фракція БЮТ не вважає компромісним проект ухвали щодо НАТО, запропонований сьогодні лідером Партії регіонів Віктором Януковічем під час зустрічі з головою Верховної Ради Арсенієм Яценюком.

Про це заявив народний депутат від БЮТ Андрій Шкіль. За його словами, в запропонованому проекті ухвали немає конкретики, зокрема, не вказано, чи виноситиметься на референдум одне рішення щодо вступу в НАТО, або, можливо, рішення стосується також приєднання до ПДЧ.

Шкіль відзначив, що БЮТ буде готовий висловити свою позицію щодо проекту ухвали у випадку, якщо він буде допрацьований, будуть конкретизовані тимчасові рамки проведення референдуму, і стане відомо, чи торкається референдум приєднання до ПДЧ.

Що стосується проекту змін в Конституцію в частині скасування недоторканності, Шкіль відзначив, що це питання наразі не є актуальним, оскільки спочатку потрібно визначитися з НАТО, щоб розблоковувати роботу парламенту, пише Кореспондент.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ не підтримує проект Януковича щодо НАТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути