пʼятниця, 01 лютого 2019 14:12

Брудні піар-технології: як у ролику Порошенка використали світових лідерів без їхньої згоди

Брудні піар-технології: як у ролику Порошенка використали світових лідерів без їхньої згоди
Президент України Петро Порошенко використав у своєму агітаційному ролику світових лідерів без їхнього відома. Фото: Front News International

Президент України Петро Порошенко використав у своєму агітаційному ролику світових лідерів без їхнього відома. Відео було представлене на форумі, де Порошенко заявив про балотування на другий термін.

У ролику показали фото з зустрічей Порошенка з президентом США Дональдом Трампом, президентом Європейської Ради Дональдом Туском, канцлером Німеччини Ангелою Меркель, президентом Франції Еммануелем Макроном, президентом Литви Далею Грібаускайте та генсеком НАТО Йенсом Столтенбергом.

Фото були зроблені за підсумками зустрічей Порошенка зі світовими лідерами в рамках виконання його президентських обов'язків. Однак Адміністрація президента продемонструвала кадри таким чином, щоб в українців склалося враження начебто світові лідери висловлюють підтримку діючому президенту на майбутніх виборах. При цьому, згоди на використання своїх обличь в агітаційному відео політики не давали.

Це не єдиний конфуз, який трапився на з'їзді Петра Порошенка. Співачка Альона Альона, яка була помічена серед гостей форуму, заявила, що її заманили туди обманом. За словами реперки, її покликали на зустріч з педагогами з благодійними цілями, і вона зовсім не очікувала виявитися на політичному заході, тому пішла з нього завчасно.

Одразу після з'їзду Порошенка Альона Альона записала новий трек "Порожні обіцянки". У ньому вона заявляє, що "не мовчатиме" і вимагає змін в суспільстві. Гостросоціальний трек співачки вже набрав неабияку популярність в YouTube.

Зараз ви читаєте новину «Брудні піар-технології: як у ролику Порошенка використали світових лідерів без їхньої згоди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути