Ексклюзиви
середа, 20 жовтня 2010 14:23

Бродський наскаржився Азарову на половину Кабміну

Бродський наскаржився Азарову на половину Кабміну

Глава Держкомпідприємництва Михайло Бродський написав доповідну на ім'я прем'єра Миколи Азарова щодо бездіяльності 13 міністрів у проведенні дерегуляції.

Про це сам Бродський розповів в інтерв'ю виданню "Дело", повідомляє прес-служба комітету.

"Я написав Миколі Азарову доповідну на 13 міністрів з проханням позбавити їх премії за вересень та винести їм догану за те, що вони не виконують доручення президента і прем'єра з дерегуляції", - заявив він.

Зокрема, глава відомства зазначив, що мав серйозний конфлікт з міністром регіональної політики та будівництва Володимиром Яцубою через те, що Держкомпідприємництво наполягало на зменшенні кількості ліцензованих видів робіт по Мінрегіонбуду з 700 до 100.

Крім того, як розповів Бродський, на нараді в адміністрації президента він довів до відома Януковича імена 13 губернаторів, які відмовилися відкривати єдине вікно.

Серед них - Хмельницька, Рівненська, Закарпатська, Кіровоградська, Волинська, Харківська області та інші, йдеться у повідомленні.

"Бродський також повідомив, як під час однієї з перевірок дотримання обласними адміністраціями законодавства, що регламентує розвиток бізнесу, підприємці поскаржилися на губернатора Черкаської області Сергій Тулуба, який, мовляв, змушував їх платити у благодійний фонд", - зазначили у комітеті.

"Після наради у Віктора Федоровича, Тулуб зібрав усіх силовиків і сказав їм всіх посадити. І керівник Черкаської міліції Дерновий по вказівці Тулуба відкрив кілька кримінальних справ по підприємствам, підконтрольних моєму синові", - зазначив Бродський.

"До речі, все, що сказав Тулуб про оренду землі та сплату податків - неправда. І я даю слово, що це піде через суд", - підкреслив чиновник.

Зараз ви читаєте новину «Бродський наскаржився Азарову на половину Кабміну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути