Ексклюзиви
середа, 20 березня 2024 08:11

Спецтема: Війна Росії проти України

Британський полковник сказав, що змусить Путіна завершити війну

Британський полковник сказав, що змусить Путіна завершити війну
Глен Грант заявив, що внаслідок санкцій $1 коштуватиме у країні-агресорці 1 млн рублів. Фото: eastnews.ua

У Москви зрештою закінчаться кошти, якщо посилити санкції.

Унаслідок цього $1 коштуватиме у Росії 1 млн рублів, заявив підполковник британської армії у відставці та експерт у сфері реформи оборонних та безпекових організацій у Європі Глен Грант, передає Sestry. Його запитали, чи могла б змусити РФ зупинити війну смерть кремлівського диктатора.

"Це складне питання. Наразі ми недостатньо знаємо про відносини між олігархами всередині цієї країни. Але, я думаю, що скоріше на заміну Володимиру Путіну прийде хтось із його прихильників, адже він усунув решту кандидатів", - сказав Грант.

Він наголосив, що необхідно зробити значно більше, щоб змусити Росію підняти білий прапор. Підполковник додав, що намагається бути реалістом, хоча й не має сумнівів, що Україна здобуде перемогу. Водночас потрібно буде докласти ще дуже багато зусиль для цього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Туреччина зробила заяву щодо закінчення війни в Україні

Грант нагадав приклад Італії наприкінці Другої світової війни. Тоді у країні ходила рейхсмарка. Свої зарплати люди буквально перевозили на тачках, адже банкнот було надзвичайно багато, але у них була мінімальна цінність.

"Якщо рубль піде цим шляхом, то у РФ могло б щось змінитися. Але поки що цього не сталося, і наразі не схоже, що станеться", - зазначив підполковник британської армії у відставці.

Російська Федерація продовжує будувати коаліцію на противагу Заходу. Для цього російський диктатор розвиває двосторонні відносини з Китаєм, Іраном та Північною Кореєю, повідомляє Інститут вивчення війни (ISW) у свіжому звіті.

Зараз ви читаєте новину «Британський полковник сказав, що змусить Путіна завершити війну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути