четвер, 05 квітня 2018 13:05

Бригинець відкликав свій депутатський запит до Антимонопольного комітету та інші інстанції через недостовірність інформації

Народний депутат Олександр Бригинець визнав недостовірність викладеної інформації у власному депутатському запиті до Антимонопольного комітету щодо обставин функціонування грального бізнесу в Україні та відкликав його.

Про це він повідомив у своєму офіційному листі на ім'я голови Антимонопольного комітету та керівника відділу контролю апарату Верховної Ради.

"Враховуючи, що питання, порушені у зазначеному депутатському запиті, вивчаються мною додатково та більш повно, а викладена у ньому інформація виявилась недостовірною, прошу депутатський запит не розглядати та письмової відповіді на викладені у ньому вимоги не надавати", - зазначив Бригинець.

Також народний депутат попросив повернути оригінал запиту.

Нагадаємо, що 4 квітня в низці ЗМІ з'явилася інформація про подання Олександром Бригинцем 23 березня 2018 року депутатського запиту через Верховну Раду до Антимонопольного комітету. В запиті йшлося про посилення контролю над ігровою діяльністю та зазначалось, що один з народних депутатів "можливо, в певній мірі пов'язаний і опікується мережею одного з провідних операторів ігрового ринку".

  Відкликання власного депутатського запиту Олександра Бригинця до АМКУ
Відкликання власного депутатського запиту Олександра Бригинця до АМКУ
Зараз ви читаєте новину «Бригинець відкликав свій депутатський запит до Антимонопольного комітету та інші інстанції через недостовірність інформації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути