вівторок, 26 березня 2019 23:40

Бойко з Медведчуком бігають налякані в Москву - Порошенко

Бойко з Медведчуком бігають налякані в Москву - Порошенко
Президент Петро Порошенко висміяв Віктора Медведчука і Юрія Бойка.

Кум президента Росії Віктор Медведчук і його колега Юрій Бойко бігають переляканими у Москву. Про це сказав президент Петро Порошенко в ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV.

"У 21-22-у роках Україна стане енергетично незалежною. Ми припинимо імпортувати газ. На це спрямована монетизація субсидій, підвищення енергоефективності, інтеграція в європейську енергосистему. Ми цього доб'ємося. І вони налякані. Ще виборів немає, вони вже побігли, Бойко з Медведчуком, говорити з Медведєвим. Вони не говорять, щоб звільнити наших військових, вивести окупаційні війська, про припинення війни. У них немає з Росією інших тем розмови, крім закупівлі газу", - сказав Порошенко.

"З Москви вони присилають меседжі, що вони готові вже будуть сформувати коаліцію між Бойко, Тимошенко та іншими", - додав президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Охорона кума Путіна тримала журналістів у лісі під камери двох телеканалів

22 березня кандидат у президенти, колишній "регіонал" Юрій Бойко і керівник партії "Опозиційна платформа - За життя", кум президента Росії Віктор Медведчук зустрілися у Москві з прем'єром РФ Дмитром Медведєвим.

Служба безпеки України пообіцяла у стислі терміни надати правову оцінку візиту Бойка і Медведчука до одного з лідерів країни-агресора.

Зараз ви читаєте новину «Бойко з Медведчуком бігають налякані в Москву - Порошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути