четвер, 21 березня 2019 15:53

Охорона кума Путіна тримала журналістів у лісі під камери двох телеканалів

Силовики охоронної фірми "Шторм", які пильнують маєтки кума президента Росії Віктора Медведчука, 4 години тримали журналістів програми "Наші гроші" з Денисом Бігусом у лісі поблизу території комплексу відпочинку "Пуща-Водиця".

Двоє журналістів і оператор 20 березня приїхали до Міністерського озера для зйомок епізодів сюжету дроном, повідомляє сайт Bihus.info.

З повітря знімали територію державних дач, яка не є приватною власністю і розташована по сусідству з маєтком Медведчука.

Будинок Медведчука не знімали, однак за 10 хвилин до знімальної групи, що перебувала на території загального користування, на автомобілі прибули 4 чоловіки, які відрекомендувалися працівниками фірми "Шторм".

Автор: bihus.info
 

За словами охоронців, журналісти порушили "приватний простір" Медведчука та його дружини Оксани Марченко.

Також силовики заявили, що за наявною у них інформацією на Медведчука готують замах, тому журналісти можуть загрожувати його безпеці.

Озброєні охоронці утримували журналістів до приїзду поліції. Після дачі пояснень працівники поліції заявили про відсутність формальних підстав для подальшого затримання журналістів та про відсутність будь-яких порушень з їхнього боку.

Автор: bihus.info
 

Бодігарди ще кілька годин силою та погрозами утримувати знімальну групу та звинувачували в нібито порушенні законодавства.

Журналісти змогли покинути територію лише після приїзду одразу 3 екіпажів поліції та слідчо-оперативної групи.

Автор: bihus.info
 

"Протягом години на місце інциденту на автомобілі, що належить фірмі "Шторм", прибула знімальна група телеканалу "112", ще за півгодини на місце приїхала знімальна група телеканалу "NewsOne", - повідомили у Bihus.info.

Знімальні групи телеканалів розповіли журналістам, що приїхали для зйомок сюжетів про нібито затримання злочинців, які загрожували безпеці Медведчука.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Майдан породил войну": Вітренко винирнула на телеканалі кума Путіна

Раніше повідомлялося, що Віктор Медведчук продає свій маєток та землю під Києвом. Оголошення про продаж розмістили в закритій групі рієлторів.

Зараз ви читаєте новину «Охорона кума Путіна тримала журналістів у лісі під камери двох телеканалів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути