вівторок, 11 грудня 2012 20:17

Богословська вважає, що "Свобода" - неофашистська

Богословська вважає, що "Свобода" - неофашистська
Фото: wartime.org.ua

Колишній народний депутат від фракції Партія регіонів Інна Богословська назвала партію "Свобода" неофашистською і вважає її появу в парламенті викликом для України.

"Мені хотілося, щоб ми знаходили порозуміння з будь-якими фракціями. Але я чесно скажу: підтримую позицію, що поява неофашистської "Свободи" в парламенті - це страшний виклик для України, і це плата за абсолютно не вірне ставлення людей до свого вибору. Це дуже небезпечна тенденція", - сказала Богословська в ефірі "Ера-FM".

Водночас, за її словами, Партія регіонів готова співпрацювати з усіма іншими політичними силами, що пройшли до парламенту 7-го скликання.

ФОТОРЕПОРТАЖ: "Підемо до Верховного Тераріуму на зло зміям, які там сидять": "Свобода" провела з'їзд

"Але з іншими партіями та фракціями, я впевнена, ми будемо знаходити спільне бачення по великому колу питань. З тих чи інших питань рішення парламенту будуть підтримані не тільки більшістю, яка зараз складається на базі Партії регіонів, але і за рахунок інших політичних сил. Ми протягнемо руку, не дивлячись на те, що виборча кампанія була дуже жорсткою, і нам є на що ображатися", - зазначила Богословська.

Нагадаємо, раніше "регіонал" Владислав Лук'янов заявив, що Партія регіонів ініціюватиме прийняття законів про обмеження радикальних ідеологій у разі якщо "Свобода" не відмовиться від "неофашистських лозунгів".

Зараз ви читаєте новину «Богословська вважає, що "Свобода" - неофашистська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

109

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути