середа, 15 лютого 2023 09:57

Берлусконі різко став прихильником України – пише дописи з виправданнями перед Зеленським

Берлусконі різко став прихильником України – пише дописи з виправданнями перед Зеленським
Сільвіо Берлусконі написав допис з виправданнями. Фото: instagram.com/silvioberlusconi_officia

Італійський експрем'єр Сільвіо Берлусконі після своєї скандальної заяви про президента України Володимира Зеленського почав виправдовуватися, що нібито підтримує український народ

"Подивімось фактам в очі. Ми завжди підтримували український народ, ми завжди голосували в Італії та Європі без вагань за підтримку України фінансами та постачанням зброї. Я завжди був та є на боці українського народу і миру", – пише Берлусконі у Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Спроба поцілувати руки Путіна, які по лікті в крові" ‒ в МЗС гостро відповіли Берлусконі

Говорить, що варто шукати дипломатичні шляхи для припинення війни. Повномасштабне вторгненн Росії він назвав "небезпечним для всієї Європи".

"Я просто запропонував великий "план Маршала" Заходу щодо відбудови України, як можливий дипломатичний спосіб припинення цього конфлікту, який, хочу повторити, дуже небезпечний для всіх нас", – підсумував Сільвіо Берлусконі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Silvio Berlusconi (@silvioberlusconi_official)

Великий друг президента РФ Володимира Путіна і колишній прем'єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі виступив з черговою скандальною заявою щодо України. Він закликав більше не давати Україні зброю і пообіцяти Києву багато грошей на відновлення країни після закінчення війни. За словами Берлусконі, опинившись перед загрозою поразки та спокушений великими грошима, президент України Володимир Зеленський нібито повинен погодитися на мирні переговори з РФ.

Зараз ви читаєте новину «Берлусконі різко став прихильником України – пише дописи з виправданнями перед Зеленським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути