Ексклюзиви
понеділок, 17 червня 2013 12:37

"Батьківщина" знищила "Фронт змін" і ПРП - "регіонал"

"Батьківщина" знищила "Фронт змін" і ПРП - "регіонал"
Фото: obozrevatel.com

Народний депутат від парламентської фракції Партії регіонів Віталій Журавський наголошує, що на суботньому з'їзді опозиції було не об'єднання партій, а знищення "Фронту змін" і ПРП.

"Партія "Фронт змін" і ПРП ледве жевріли. Можна сказати, що "Батьківщина" і де-юре, і де-факто знищила їх... Політично, з точки зору піару, без сумніву, виграла партія пані Тимошенко. Вона фактично придушила "Фронт змін" і ПРП, які дихають на ладан", - відзначив регіонал.

На його переконання, лідери ФЗ і ПРП "викинули" членів цих політсил як непотріб. "Вона (Тимошенко ред.) отримала в свої лави колишнього опонента пана Яценюка, який з радістю здав "Фронт змін" під благородним приводом об'єднання в надії бути єдиним кандидатом від "Батьківщини" на нових президентських перегонах, добре усвідомлюючи, що серед опозиційних сил розгалужена мережа структур є лише у партії Тимошенко", - сказав депутат.

Зараз ви читаєте новину «"Батьківщина" знищила "Фронт змін" і ПРП - "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути