понеділок, 28 липня 2008 13:56

Балога вважає Тимошенко буддисткою

Глава Секретаріату Президента Віктор Балога сумнівається в тому, що прем"єр-міністр Юлія Тимошенко сповідає православну християнську віру.

Про це сказано в повідомленні прес-служби Президента.

Такі сумніви в Балоги виникли у зв"язку з неучастю прем"єра у святкових заходах, присвячених 1020-річчю хрещення Київської Русі.

"Можливо, справа в тому, що керівник уряду дотримується не православної, а якоїсь іншої віри, скажемо, синтоїзму або буддизму? Адже заявлена відпустка не перешкодила їй прибути в зону повені на Прикарпатті, де на той час уже перебував її заступник Олександр Турчинов", - передає слова Балоги прес-служба.

Він зазначає, що Тимошенко пояснювала свою неучасть у цих заходах то хворобою, то важливими державними справами, то відпусткою.

Президент Віктор Ющенко вважає, що святкування 1020-річчя хрещення Київської Русі зміцнює зв"язки України із вселенським православ"ям і впливає на міжнародний авторитет України.

25-27 липня Україна святкувала 1020-річчя хрещення Русі, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Балога вважає Тимошенко буддисткою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути