Ексклюзиви
четвер, 23 жовтня 2008 12:50

Балога подав у відставку. Образився на Ющенка?

Балога подав у відставку. Образився на Ющенка?

Глава Секретаріату Президента Віктор Балога написав заяву про відставку.

Віктор Балога ще у минулу п"ятницю написав два проекти указів Президента. Перший стосується відставки Віктора Івановича з посади глави Секретаріату Президента, у другому новим шефом Банкової призначається Роман Безсмертний.

Балога навіть поставив на указах факсиміле Віктора Ющенка. Цю інформацію підтвердили одразу кілька високопоставлених чиновників СП.

Причиною демаршу глави секретаріату стала відмова Політради НУНС включити партію "Єдиний центр" до пропрезидентського блоку. Як відомо, відповідне рішення нашоукраїнці ухвалили минулого тижня.

Особливо обурило Балогу те, що Президент і пальцем не поворухнув, аби захистити свого фаворита. Непрості відносини між керівництвом "Народного Союзу Наша Україна" та "Єдиним центром" вкрай загострилися після того, коли стало зрозуміле бажання Президента йти на перевибори Верховної Ради з Блоком Віктора Ющенка.

За інформацією одного із заступників Балоги, з минулої п"ятниці Віктор Іванович вимкнув усі телефони і вийти з ним на зв"язок не вдається, повідомляє 4post.

Зараз ви читаєте новину «Балога подав у відставку. Образився на Ющенка?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути