пʼятниця, 09 листопада 2012 11:34

Балога: Перевибори на проблемних округах – це єдиний здоровий компроміс

Балога: Перевибори на проблемних округах – це єдиний здоровий компроміс
Фото: panorama-mukachevo.com

Міністр надзвичайних справ Віктор Балога вважає, що опозиційні сили не мали спільної позиції з приводу більш широких вимог щодо встановлення результатів виборів, тому наразі перевибори на проблемних округах – це єдиний здоровий компроміс.

Про це він написав на своїй сторінці Facebook .

"Прийнято узгоджене рішення ЦВК, опозиції і Президента по п'яти проблемних округах. Правда, зараз думки деяких суб'єктів уже відрізняються від того, про що вони говорили з самого початку. Але треба тримати слово (принаймні цього разу) і просто прийняти це рішення до виконання", - повідомив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соболєв про заяву Азарова: "Певно, він спостерігав за виборами в США - там дійсно претензій немає"

Окрім того, за його словами, "опозиція більше ніяких претензій не висувала. Давайте будемо відвертими – опозиційні сили не мали спільної позиції з приводу більш широких вимог щодо встановлення результатів виборів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Балога каже, що слова Азарова звучать непереконливо

"Тому в даній ситуації перевибори на проблемних округах – це єдиний здоровий компроміс. Це не та ситуація, коли громадянський мир і спокій повинні страждати від чиєїсь недалекоглядності. Нам треба рухатися далі і знімати ті проблемні моменти по виборах, які ще не вирішені. І не тільки в межах проблемних округів, про які говорить опозиція. Їх насправді більше. Всі ці питання треба ставити на порядок денний і не затягувати з прийняттям конкретних рішень", - резюмував він.

Зараз ви читаєте новину «Балога: Перевибори на проблемних округах – це єдиний здоровий компроміс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути