середа, 05 вересня 2012 10:38

Азарову у Facebook скаржаться вчителі - прем'єр доручив масштабну перевірку

Азарову у Facebook скаржаться вчителі - прем'єр доручив масштабну перевірку
Микола Азаров тепер активно працює через соціальні мережі? Фото: timer.od.ua

Прем'єр-міністр Микола Азаров розповів, що на його сторінку у Facebook надходять скарги від вчителів, що їм не платять за перевірку зошитів.

Про це він сказав під час засідання уряду у середу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Табачник побажав ТВі, щоб у них ніколи не було коротних замикань і дорікнув за наклеп

"Хочу подякувати всім, хто забезпечував підготовку навчальних закладів до нового навчального року. Держава витратила значні кошти на ремонт та будівництво навчальних закладів, на придбання навчального обладнання, підручників", - зазначив Азаров.

Прем'єр зауважив, що цього року на маршрути вийдуть тисячі шкільних автобусів, і що вчителям цього року були підвищені оклади.

"Але на привеликий жаль, не все так гарно, як ми вважаємо. На мою сторінку у фейсбук надходять повідомлення, що в окремих регіонах вчителям не виплачують гроші за перевірку зошитів. Наприклад, такі сигнали надходять із Харківської області", - додав Азаров.

За його словами, вчителі скаржаться, що їх примушують брати відпустку за свій кошт кілька разів на місяць - нібито для економії коштів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров пообіцяв цього року вітчизняним школам 15 тисяч комп'ютерів

З цього приводу прем'єр доручив міносвіти разом із міністерством фінансів, головам обласних адміністрацій та державній фінансовій інспекції  вивчити це питання.

"За таке знущання над людьми мають нести відповідальність ті, хто змушував їх до незаконних відпусток. На наступному засіданні уряду вимагаю доповісти про результати такої перевірки. Через два тижні подібні скарги людей будемо розглядати як НП", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Азарову у Facebook скаржаться вчителі - прем'єр доручив масштабну перевірку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути