вівторок, 28 серпня 2012 11:54

Азаров встановив розмір зарплати членам виборчкомів

Кабінет міністрів своєю постановою від 22 серпня 2012 №797 вніс зміни до урядової постанови від 28 липня 2004 року № 966 "Про умови оплати праці членів виборчих комісій".

Документ встановив нові розміри заробітної плати членів виборчих комісій. Відповідна постанова опублікована на сайті уряду.

Згідно з новим текстом постанови, "оплата праці члена виборчої комісії, звільненого від виконання виробничих або службових обов'язків за основним місцем роботи, не може бути нижчою за його середню заробітну плату за основним місцем роботи.

У разі, коли середня заробітна плата члена виборчої комісії за основним місцем роботи нижча за розмір мінімальної заробітної плати, розмір заробітної плати такого члена комісії визначається відповідно до цієї постанови.

Нагадаємо, за даними Державної служби статистики, середня заробітна плата в Україні в червні 2012 року становила 3 тис. 109 грн.

Зазначимо, вчора Держстат повідомив, що в Україні заборгованість з виплати зарплати в липні проти червня збільшилася на 2,5% - до 986 ??млн 40 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Азаров встановив розмір зарплати членам виборчкомів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути