Ексклюзиви
понеділок, 19 липня 2010 11:22

Азаров заступився за міністра, якого хотіли скинути

Азаров заступився за міністра, якого хотіли скинути

Прем"єр-міністр Микола Азаров вважає, що критика відносно чинного міністра охорони здоров"я Зиновія Митника має упереджений характер і пов"язана з фінансовими інтересами визначених бізнес-структур.

Про це Азаров сказав, виступаючи на засіданні секретаріату Національної спілки журналістів в Києві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Деяким силам, які гроші заробляють на ліках, як не дивно, на медицині, їм дуже не подобається нинішній міністр і вони його брудом поливають і поливають", - сказав він.

На думку прем"єр-міністра, мета цих бізнес-структур отримати доступ до "фінансових потоків".

Він також назвав "яскравим прикладом кампанію про нібито відсутність дитячого харчування", розгорнуту ЗМІ останнім часом.

У червні народний депутат Тетяна Бахтеєва (Партія регіонів) в інтерв"ю "proUA" говорила, що в парламенті буде створена тимчасова слідча комісія, яка до вересня розгляне питання стосовно діяльності Митника.

"У 2008-2009 роках Митник як заступник голови міністра охорони здоров"я займався питанням тендерних закупівель МОЗ. Через нього проходили закупівлі, пов"язані з боротьбою проти "свинячого грипу". Через його підпис пройшли закупівлі на суму більш ніж 1 млрд грн. Якщо комісія буде створена, то низка депутатів працюватиме без відпустки і вже у вересні ми зможемо провести звіт щодо Митника", - сказала Бахтєєва.

Проте до кінця літньої сесії Ради постанова про створення ТСК так і не була проголосована. Питання перенесено на вересень.

Зиновій Митник працював в підпорядкуванні "нашоукраїнського" глави МОЗ Василя Князевича (раніше заступник голови ДУСІ).

Зараз ви читаєте новину «Азаров заступився за міністра, якого хотіли скинути». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути