понеділок, 05 липня 2010 14:50

Міністра охорони здоров"я можуть звільнити через Семиноженка

Міністра охорони здоров"я можуть звільнити через Семиноженка

Політолог Володимир Фесенко сумнівається у тому, що після відставок Семиноженка та Бойка, уряд зважиться на масові звільнення у Кабміні.

"Якщо зміни в уряді відбудуться стихійно, то це викличе критичне ставлення до уряду і до нової влади. Найймовірніше відбудуться точкові зміни. Більш реально це очікувати восени", - зауважив політолог у коментарі Gazeta.ua.

Фесенко не виключив того, що свою посаду може втратити міністр охорони здоров"я Зиновій Митник.

"Подейкують, що одна з головних причин звільнення Семиноженка - це конфлікти різних економічних інтересів у цій сфері (охороні здоров"я - ред.). Якщо це так, то тоді можна очікувати найближчим часом заміни міністра охорони здоров"я", - сказав експерт.

"Що стосується інших міністрів, то, якщо цей процес піде стихійно, тоді це викличе дуже серйозні сумніви у силі і міцності влади та партії", - додав політолог.

Водночас Фесенко вважає, що зміни в уряді неминучі. "Питання лише в тому, наскільки вони будуть масштабними та коли і як відбудуться. У тому, що ми бачили минулого тижня, то були два принципово різні підходи до замін. Один підхід класичний, відповідно до закону про Кабінет міністрів, це заміна - кадрова ротація, а у випадку із Семноженком - така собі візантійська інтрига, побудована на політичних моментах".

Нагадаємо, що сьогодні деякі ЗМІ припустили, що після звільнення Володимира Семиноженка та Віктора Бойка ще кілька міністрів можуть позбутися своїх крісел.

Нібито Азаров погодився на звільнення міністра охорони здоров"я Зиновія Митника.

Також можуть звільнити міністра вугільної промисловості Юрія Ященка, міністра аграрної політики Миколу Присяжнюка, міністра соціальної політики і праці Василя Надрагу.

Зараз ви читаєте новину «Міністра охорони здоров"я можуть звільнити через Семиноженка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути