понеділок, 05 липня 2010 14:06

Тігіпка виженуть восени або наступного року - Фесенко

Тігіпка виженуть восени або наступного року - Фесенко

Сергій Тігіпко залишиться в уряді доти, доки у ньому буде потреба або не виникне конфліктна ситуація. Таку думку в коментарі Gazeta.ua висловив політолог Володимир Фесенко.

"А чим він заважає? Він немає реальної влади, у нього навряд чи є якийсь конфлікт інтересів, на відміну від ситуації із Семиноженком. Тігіпко зараз нікому не заважає. Відсутність реальної влади озачає, що у нього немає реальних конфліктів", - зауважив політолог.

На його думку, зараз інтерес нової влади полягає у тому аби використати Тігіпка, як реформатора для Заходу.

"Якщо зараз його скидати, тоді виникне питання на Заході: хто тоді взагалі реформатор у цьому уряді, з ким тоді вирішувати питання? А якщо все таки відсторонити, то як винного у непопулярних реформах або у підвищенні тарифів. Але зараз жодна з непопулярних реформ не вступила у дію. Тому я думаю, що зараз питання про відставку Тігіпка є неактуальним. От пізніше - восени або наступного року, я не виключаю, що така потреба може виникнути", - зазначив Фесенко.

Нагадаємо, що народний депутат від БЮТ Ольга Боднар пропонує звільнити Сергія Тігіпка з посади віце-прем"єра з економічних питань. Відповідну постанову вона зареєструвала 5 липня. Боднар переконана, що "Регіони" підтримають її ініціативу.

Зараз ви читаєте новину «Тігіпка виженуть восени або наступного року - Фесенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути