середа, 13 квітня 2011 12:00

Азаров вимагає від міністрів покінчити з "фінансовою ганьбою"

Азаров вимагає від міністрів покінчити з "фінансовою ганьбою"

Державна фінансова інспекція продовжує фіксувати порушення у фінансово-господарській діяльності підприємств та організацій.

Про це відкриваючи засідання уряду сказав прем'єр-міністр Микола Азаров.

"Скільки виявлено порушень за перший квартал 2011 року? Десятки, сотні? Порушення виявлені майже на 3 тисячах перевірених об'єктів. Порушення різного роду. Якісь незначні, технічні, якісь серйозні, стосовно яких буде правова оцінка діяльності керівників. Проте непокоїть такий бік справи, адже над кожним з цих державних підприємств організацій та установ стоїть міністр та керівник відомства...Як можна ховати голову в пісок і чекати, що така система якимось дивом викличе довіру з боку громадян, бізнесу та інвесторів. Давайте принципово проаналізуємо цю проблему та зробимо відповідальні висновки",- закликав керівник уряду.

Азаров зізнався, що ухвалив рішення про те, що голова Держфінінспекції (екс - ГоловКРУ-ред.) Петро Андрєєв буде брати участь в засіданні уряду для того, щоб оперативно інформувати про існуючі проблеми.

Прем'єр також дав доручення Андрєєву підготувати системний грунтовний аналітичний звіт стосовно системних причин порушень фінансово-господарської дисципліни.

"Там мають бути пропозиції щодо усунення такого ганебного стану речей. Всі члени уряду повинні заздалегіть вивчити цю доповідь та висловити свою думку, як вирішити проблему",-розказав голова уряду.

Зараз ви читаєте новину «Азаров вимагає від міністрів покінчити з "фінансовою ганьбою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути