Ексклюзиви
вівторок, 19 червня 2007 15:06

Азаров звинуватив Мороза у порушенні домовленостей з Януковичем

Перший віце-прем"єр Микола Азаров звинуватив СПУ та КПУ у порушенні домовленостей щодо голосування в цілому за внесення змін до закону "Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти".

Азаров зазначив, що у понеділок у нього була розмова із представником фракції КПУ Олександром Ткаченком, який підтвердив, що фракція проголосує за даний законопроект в цілому.

Віце-прем"єр також зазначив, що у понеділок у голови ВР Олександра Мороза була розмова з прем"єр-міністром Віктором Януковичем і "ви гарантували, що СПУ підтримає цей закон".

"Що змінилося, які конкретні зауваження? Просто небажання голосувати сьогодні. В коаліції так не повинно бути", - наголосив Азаров.

Зі свого боку Мороз звернувся до Азарова зі словами: "Микола Янович, не виховуйте один одного, не для того ми зібралися зараз для розгляду цього законопроекту".

Після цього в парламенті була оголошена перерва на 30 хвилин для консультацій з приводу даного законопроекту.

У вівторок ВР ухвалила в першому читанні проект закону "Про внесення змін до закону "Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти".

Коли відбувалося голосування за даний законопроект в цілому, його не підтримали фракції КПУ та частково СПУ. В результаті він двічі не набрав необхідної кількості голосів, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Азаров звинуватив Мороза у порушенні домовленостей з Януковичем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути