середа, 17 серпня 2011 09:24

Азаров та Тігіпко закликали брати з них приклад

Азаров та Тігіпко закликали брати з них приклад

Партія регіонів та "Сильна Україна" ініціювали відкритий міжпартійний діалог на основі спільних демократичних цінностей і програмних цілей. Вони закликали інші політсили приєднуватись до них.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, про це йдеться у спільній заяві голів Партії регіонів та "Сильної України" Миколи Азарова та Сергія Тігіпка.

"Історія України вже не раз вчила, що там, де немає згуртованості, програє держава і народ. Події останніх років, коли влада безкінечно інтригувала, сварилася, була некомпетентною і слабкою перед внутрішніми і зовнішніми проблемами – зайве підтвердження того, що політиканство прирікає країну на провал", - йдеться у документі.

Політики бачать один шлях виходу із ситуації – це консолідація.

"Об'єднання конструктивних сил навколо спільної мети – побудови справедливого суспільства, в якому громадяни житимуть гідно. Ми сьогодні робимо відповідальний крок до такої консолідації сил - виходимо до наших однопартійців, до суспільства з ініціативою: об'єднати дві потужні політичні сили в одну партію", - зауважили політики.

"Кличемо на цей шлях – шлях згуртування і консолідації –всі політичні партії, які готові працювати на побудову сильної демократичної європейської держави Україна, громадяни якої будуть пишатися нею і своїм гідним життям в цій державі", - резюмували Азаров та Тігіпко.

Нагадаємо, рішення про об'єднання Партії регіонів та "Сильної України" Сергія Тігіпка може бути ухвалено протягом двох місяців.

Зараз ви читаєте новину «Азаров та Тігіпко закликали брати з них приклад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути