пʼятниця, 23 вересня 2011 10:36

Азаров та Тігіпко прогуляли сьогодні Верховну Раду

Азаров та Тігіпко прогуляли сьогодні Верховну Раду

Години запитань до уряду в п'ятницю у Верховній Раді не буде, заявив голова парламенту Володимир Литвин на ранковому засіданні.

"Я вважаю, що сьогодні у нас немає підстав проводити годину запитань до уряду", - заявив спікер, пославшись на те, що представники Кабінету міністрів останнім часом ігнорують можливість виступити в парламенті.

Литвин також повідомив, що на наступному пленарному тижні не буде ставитися на розгляд у Верховній Раді жодний законопроект, підготовлений урядом.

Глава парламенту підкреслив, що Верховна Рада знову почне розглядати законопроекти, підготовлені Кабінетом міністрів, коли уряд почне дотримуватися законодавства.

"Це не примха, це закон", - додав Литвин.

Нагадаємо, сьогодні парламент планував провести годину запитань до уряду, щоб розглянути забезпечення прав соціально уразливих верств населення. На засідання парламенту був запрошений віце-прем'єр - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко.

Згідно з регламентом Верховної Ради, під час години запитань до уряду мають бути присутні члени Кабінету міністрів на чолі з прем'єр-міністром України Миколою Азаровим. Однак у п'ятницю в зал засідань не прийшли багато членів Кабміну, в тому числі Азаров і Тігіпко.

Зараз ви читаєте новину «Азаров та Тігіпко прогуляли сьогодні Верховну Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути