середа, 21 вересня 2011 11:50

Україна стала більш конкурентноздатною, запевнив Азаров

Україна стала більш конкурентноздатною, запевнив Азаров

Конкурентноспроможність України істотно зросла.

Про це на засіданні Кабінету міністрів повідомив Микола Азаров.

"Всесвітній економічний форум оприлюднив рейтинг конкурентноспроможності країн за 2011 рік. Цей рейтинг відображає реальний стан справ і надає оцінку діяльності влади, умовам для ведення бізнесу, ситуації в державних фінансах. Україна вперше за останні роки поліпшила свої позиції у рейтингу на 7 пунктів. Рейтинг покращився завдяки оздоровленню нафто-економічної ситуації. Зростання становить 20 пунктів. Це серйозна підтримка нашого курсу, ми на правильному шляху", - наголосив Азаров.

"Зараз, коли найбільші економіки світу перебувають у невизначенності, ми змогли стабілізувати ситуацію в країні, скоротили дефіцит бюджету з 18% ВВП до 5% сьогодні і до 2,5% у 2012 році. Ми починаємо абсолютне скорочення зовнішніх запозичень. Це надійний фундмент для подальшого розвитку економіки", - підкреслив він.

Також прем'єр-міністр очікує надходження інвестицій.

"Я не обіцяю миттєвих результатів, але переконаний у тому, що політика скорочення бюджетного дефіциту і модернізація нашої екорноміки разом з дерегуляцією і подоланням корупції є зеленим світлом для інвесторів. Для реформ потрібен час і терпіння. Їхня основа — це стабільна політика без хитань з боку в бік. Таку політику ми забов'язані проводити", - переконаний Азаров.

Зараз ви читаєте новину «Україна стала більш конкурентноздатною, запевнив Азаров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути