Ексклюзиви
понеділок, 24 грудня 2012 16:40

Азаров порадив міністрам бути "більш публічними"

Азаров порадив міністрам бути "більш публічними"
Микола Азаров. Фото: azarov.ua

Прем'єр-міністр України Микола Азаров провів перше засідання новопризначеного Кабінету Міністрів.

"Робота Міністра – це не тільки управління колосальною галуззю, а й напрацювання потрібних рішень та здатність здійснювати ефективний контроль за виконанням", - зазначив прем'єр-міністр, повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

Азаров наголосив, що міністри повинні більше консультуватися з експертами і громадськістю, часто бувати в регіонах, аби знати реальну картину роботи галузі. Головним завданням нового уряду він назвав забезпечення економічного росту. "Тільки забезпечення економічного зростання дозволить забезпечити зростання соціальних стандартів", - наголосив Азаров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УДАР: Янукович призначив уряд – збірну "сім'ї" та олігархів

Прем'єр-міністр поставив завдання розробити  програму дій уряду на 2013-2014 роки, яка б забезпечувала економічний розвиток за практичними складовими. До її розробки мають долучитися всі міністерства. Програма має бути підкріплена ресурсами: кредитними, інвестиційними, бюджетними. Від цього головним чином залежить результат роботи в 2013 році.

Особливу увагу прем'єр-міністр акцентував на покращенні зовнішньоторговельного балансу України, а отже,  на виробництві конкурентоспроможної продукції і просуванні українських товарів на закордонних ринках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Владі доведеться домовлятися із опозицією - Гриневич

Також глава уряду акцентував на необхідності бути міністрам "більш публічними", доступними для преси, доносити до суспільства інформацію про роботу Кабінету Міністрів, про важливі рішення, які приймаються.

"Ми повинні бути публічними, вміти виступати, відстоювати свої позиції, розповідати людям про роботу. Тому що  нам є про що розповідати, адже зроблено чимало", - резюмував він.

Зараз ви читаєте новину «Азаров порадив міністрам бути "більш публічними"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути