Ексклюзиви
четвер, 20 грудня 2012 18:41

Богословська хоче покарати Турчинова за валютні спекуляції 2008-09 рр.

Богословська хоче покарати Турчинова за валютні спекуляції 2008-09 рр.
Богословська стверджує, що Турчинов "мільйони гривень перевів у долари за день до початку обвалу національної валюти України". Фото: radiosvoboda.org

"Регіоналка" Інна Богословська пропонує створити у ВР слідчу комісію для розслідування "обставин участі" Олександра Турчинова у валютних спекуляціях під час кризи 2008-2009 років.

Відповідний проект постанови №1139 вона зареєструвала 20 грудня у Верховній Раді, пише Українська правда.

До складу Тимчасової слідчої комісії пропонується включити 9 народних депутатів, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

Богословська стверджує, що колишній перший віце-прем'єр-міністр Турчинов саме у 2008 році став "офіційним доларовим мільйонером, а мільйони гривень перевів у долари за день до початку обвалу національної валюти України".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Богословська розповіла, як примусити голосувати особисто навіть смертельно хворих депутатів

"Фінансова криза серйозно вдарила по українській економіці й по наших громадянах. Однак деякі чиновники вищого рангу, замість того, щоб не допустити економічного спаду, займалися валютними спекуляціями. Вважаю таке неприпустимим", - сказала "регіоналка".

"У всіх цих фактах нам потрібно розібратися й дати їм належну оцінку, щоб надалі подібного не траплялося", - заявила вона.

За словами Богословської, вона розраховує на безсторонню роботу ТСК.

"Для цього пропонується, щоб у роботі ТСК взяли участь члени всіх фракцій, у тому числі "УДАРу", "Свободи" і "Батьківщини". У депутатів з опозиційних фракцій будуть усі можливості для з'ясування обставин даної справи", - сказала вона.

Зараз ви читаєте новину «Богословська хоче покарати Турчинова за валютні спекуляції 2008-09 рр.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути