понеділок, 05 вересня 2011 08:37

Азаров передумав звільняти Табачника й Аніщенка

Азаров передумав звільняти Табачника й Аніщенка

Прем'єр-міністр України Микола Азаров вважає, що заходи та попередження щодо міністра охорони здоров'я Олександра Аніщенка "спрацювали".

Про це він сказав в інтерв'ю телеканалу "Інтер", показаному в неділю, поідомляє "Українська правда".

Відповідаючи на запитання, чи варто Аніщенку та міністру освіти Дмитру Табачнику боятися відставки, Азаров відповів: "Не боятися треба, а відчувати свою відповідальність".

"Мінздрав зараз значно активізував роботу. Вважаю, що ті заходи, до яких ми закликали працівників системи охорони здоров'я, і серйозно дуже попередили, вони спрацювали", - заявив Азаров.

Він також додав, що "це стосується будь-якого міністра, зокрема і освіти".

"Якщо справи в галузі йдуть нормально, він (міністр) може працювати спокійно. Якщо ж допускаються серйозні зриви, провали, то, безумовно, роботу такого міністра терпіти не буде ні уряд, ні президент", - сказав прем'єр.

Нагадаємо, що нещодавно голова Адмінітсрації президента Сергій Льовочкін на запитання журналістів, чи звільнять мінстра освіти Табачника, відповів, що "поза сумнівом, так". Згодом сам Табачник запевнив, що слова Льовочкіна неправильно трактували і не про яке звільнення мова не йде.

Щодо міністра охорони здоров'я Аніщенка, то останнім часом від прем'єр-міністра неодноразово звучала критика на його адресу.

Зараз ви читаєте новину «Азаров передумав звільняти Табачника й Аніщенка ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути