пʼятниця, 09 листопада 2012 09:50

Яворівський: "Я не здивуюся, якщо завтра Колесніченко матиме претензії до ООН за невиконання мовного закону"

Яворівський: "Я не здивуюся, якщо завтра Колесніченко матиме претензії до ООН за невиконання мовного закону"
Володимир Яворівський: Колесніченко вже не знає, на кого кидатися. Фото: obozrevatel.com

Вадима Колесніченка настільки проплачують, що він вже не знає як відробляти ці гроші і на кого кидатися.

Так народний депутат Володимир Яворівський прокоментував Gazeta.ua те, що "регіонал" Вадим Колесніченко вимагає в Національної комісії з держрегулювання в галузі зв'язку та інформатизації відкликати ліцензію ТОВ "Інтертелеком" за порушення Закону України "Про засади державної мовної політики".

"У мене таке враження, що Колесніченко пустився берега. Я розумію, що можна мати позицію, і ця позиція може подобатися, чи не подобатися комусь. Це нормально. Це такий елемент людського співжиття. Але ті червоні лінії, які ця людина (Колесніченко) переступає раз за разом, мене просто навіть не дивують. Це перетворюється в якусь норму його поведінки", - наголосив він.

Яворівський нагадав, що раніше Колесніченко вже робив зауваження президенту щодо того, чому президент не дбає про те, щоби виконувати його і Сергія Ківалова закон.

"Але там наскільки я розумію, це саме його закон (Колесніченка), бо Ківалов — це такий собі присяжний кінь. Коли двоє коней запряжені, третій, присяжний, біжить поряд про всяк випадок, щоби його десь колись використати, - підкреслив нардеп. - Колесніченко робить зауваження губернаторам і хоче притягнути їх до відповідальності за те, що вони не виконують цей його закон. Взагалі, поведінка його і його сателітів неприйнятна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Опозиція поговорить з Колесніченком: чи це буде бесіда Фаріон, чи спортивні вправи інших депутатів" - нардеп

Яворівський додав: "Коли вони приймали закон, то говорили про те, що він спрямований на підтримку мов національних меншин, але ж пам'ятаєте фразу Чечетова, який сказав "ми ж не будем ради кучки людей" вводити другу регіональну мову. Тому все це побудовано на фальші, на брехні, на лукавстві, на озлобленості на нашу Україну. І зараз ця вимога Колесніченка знову це демонструє".

"У мене таке враження, і я відповідаю за свої слова, що його вже настільки проплачують, що постійно вимагають від нього за ці гроші відпрацьовувати. І він вже не знає на кого кидатися. І раптом він знайшов ще один суб'єкт, який просто на просто виконує свою функцію, - зауважив нардеп. - Через те я не здивуюся, якщо ви мені завтра чи після завтра скажете, що Колесніченко має претензії до ООН, що вона не виконує його вказівки".

Яворівський переконаний, що нова Верховна Рада вже не буде настільки антиукраїнською.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колесніченко вже дошкуляє бізнесу за невиконання мовного закону

"Ця Верховна Рада фактично вже мертва. Вона вже може прийняти два-три лобістських закони на вимогу чи Льовочкіна, чи президента, але вона вже приречена. Це не значить, що інша буде оптимістичнішою, але принаймні такою тупою, озлобленою і антиукраїнською вона вже не буде", - підсумував він.

Зараз ви читаєте новину «Яворівський: "Я не здивуюся, якщо завтра Колесніченко матиме претензії до ООН за невиконання мовного закону"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути