Ексклюзиви
неділя, 21 жовтня 2012 14:12

За спиною в Кличка чимало українофобів - Тягнибок

За спиною в Кличка чимало українофобів - Тягнибок
Тягнибок наголосив, що спорт і політика – це зовсім інші речі. Фото: foto.delfi.ua

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок закликає громаду уважніше придивитися до дій депутатів від "УДАРу" та списку тих, кого веде партія до Верховної Ради.

Про це він заявив у суботу в Луцьку, пише Українська правда з посиланням на прес-службу Волинської облорганізації ВО "Свобода".

"Фракція "УДАРу" в Київській облраді входить до складу більшості на чолі з Партією регіонів. Вона у повному складі голосувала за обрання головою Київської облради члена Партії регіонів Олександра Сталінолєновича Качного. То скажіть, як наприклад, голосуватиме у парламенті керівник фракції "УДАРу" у Київській облраді Артур Палатний, особистий друг Віталія Кличка?" - запитав Тягнибок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тягнибок назвав Кличка розчаруванням, але Яценюк все ще його чекає

Також лідер ВО "Свобода" зазначив, що у списку "УДАРу" є чимало одіозних фігур, які є відвертими українофобами.

"За спиною Кличка до парламенту хоче пробратися депутат Верховної Ради Криму Сергій Куніцин, який відверто виступає за державний статус російської мови. Під номером 17 в "УДАРі" значиться Едуард Гурвіц – екс-мер Одеси, який особисто відкривав пам'ятник одному з найлютіших ворогів України – Катерині ІІ. А під 39-им місцем в "УДАРі" заховався Михайло Фабрін – представник "Русского єдінства". То кого ж підтримуватимуть ці діячі у Верховній Раді? Чи будуть вони, приміром, виступати проти Ківалова і Колесніченка?", - сказав Тягнибок.

При цьому він зазначив, що поважає Віталія Кличка як спортсмена і пишається його перемогами, однак наголосив, що спорт і політика – це зовсім інші речі.

Зараз ви читаєте новину «За спиною в Кличка чимало українофобів - Тягнибок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

145

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути