пʼятниця, 27 лютого 2015 08:16

Аваков вибачився за дії міліції під НБУ і звільнив начальника Печерського райвідділу

Аваков вибачився за дії міліції під НБУ і звільнив начальника Печерського райвідділу
Фото: mignews.com.ua

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вибачився за поведінку міліціонерів, які вчора ввечері застосували силу до мітингувальників біля будівлі Нацбанку.

Про це міністр написав на своїй сторінці у Facebook.

"Насамперед - мої вибачення всій країні за непрофесійну поведінку міліції у виниклій ситуації і потворну сцену біля будівлі НБУ. До пікетувальників біля НБУ цієї ночі я під'їхав і вибачився за подію особисто", - зазначив він.

Аваков також повідомив, що призначено розслідування події, однак уже зараз міністр прийняв рішення звільнити з посади керівника Печерського райвідділку міліції.

"Мною призначено розслідування події, результати якого будуть оприлюднені публічно не пізніше наступних 48 годин. Працюватиме комісія на чолі з двома заступниками міністра – Екою Згуладзе і Сергієм Яровим.

За фактом моєї розмови з мітингувальниками під НБУ цієї ночі - домовилися про надання всіх фото та відео матеріалів з боку протестуючих для матеріалів об'єктивного розслідування. За фактом зіткнення - порушено кримінальну справу.

За підсумками побіжного розгляду по гарячих слідах мною прийнято рішення - керівник Печерського райвідділу Києва звільнений з посади, його заступник з громадської безпеки - відсторонений до висновків комісії з розслідування", - йдеться у повідомленні.

 
Зараз ви читаєте новину «Аваков вибачився за дії міліції під НБУ і звільнив начальника Печерського райвідділу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути