вівторок, 30 квітня 2013 11:25

Архієпископи українських церков просять помилувати Тимошенко

Архієпископи українських церков просять помилувати Тимошенко
Юлія Тимошенко. Фото: lenta-ua.net

Архієпископи українських церков долучилися до звернень місцевих громад до президента Віктора Януковича щодо звільненні Юлії Тимошенко з-за ґрат до Свята Великодня.

Про це повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"Так, серед підписантів від Рівненщини архієпископ Рівненський і Острозький (УПЦ КП) Іларіон. Солідарний з громадою Кіровоградщини Єпископ Кіровоградський і Голованівський Марк. Разом з громадою Київщини просять милосердя для Юлії Тимошенко Єпископ Вишгородський Агапіт, Митрофорний протоієрей, настоятель Стрітенської каплички на Львівській площі м.Києва Сергій Ткачук (УПЦ КП). Звернення до Президента також підписали настоятель парафії св. Петра Калнишевського Української Православної Церкви Київського Патріархату Отець Ігнатій (УПЦ КП), Митрофорний протоієрей, отець-декан Надвірнянського деканату Української Православної Церкви Київського Патріархату Олег Траско (УПЦ КП)", - говориться в повідомленні.

Просять також звільнити Юлію Тимошенко Архієпископ Харківський і Полтавський Ігор (УАПЦ) і Протоієрей Сергій Мельник, настоятель Храму Різдва Пресвятої Богородиці Української Автокефальної Православної Церкви (УАПЦ).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко у лікарняній палаті тримає тренажер

Крім того, свої підписи під зверненням до Віктора Януковича з проханням звільнити Юлію Тимошенко поставили найвідоміші громадські діячі з усієї країни.

З подібним клопотанням до глави держави вже звернулися представники майже всіх регіонів України, а також дипломати, правники, політологи, представники експертного середовища, відомі вітчизняні медики.

Зараз ви читаєте новину «Архієпископи українських церков просять помилувати Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути