Ексклюзиви
вівторок, 30 квітня 2013 10:38

Тимошенко у лікарняній палаті тримає тренажер

У лікарняній палаті екс-премєра Юлії Тимошенко є тренажер. Він потрапив на фотографії палати, надані прес-службою Державної пенітенціарної служби України.

На фотографіях палати Тимошенко, наданих ДПтСУ для демонстрації того, що у палаті екс-прем'єрі встановили вентилятор, видно тренажер-степпер.

Кореспондент УНН поспілкувався з тренером одного зі столичних фітнес-клубів, який пояснив, що степпери призначені здебільшого для домашнього використання.

"Вони підкачують м'язи ніг, стегон та сідниць. Жінкам це корисно, але я б радив використовувати орбітрек чи навіть велотренажер, на цих кардіотренажерах амплітуда розмаху більша, більше м'язів задіяні. На орбітреках працюють і м'язи рук та спини. Степпер – найпримітивніший кардіотренаж та найменш ефективний. Однак людині з хворою спиною буде складно займатися і на ньому, адже потрібно стояти, утримувати рівновагу...а якщо людина навіть не сидіти чи їй складно ходити, то мені важко сказати наскільки будуть успішними заняття на степпері", - зазначив фітнестренер.

Нагадаємо, Тимошенко майже рік перебуває у ЦКЛ №5 "Укрзалізниці" у Харкові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні Євросуд має винести рішення у справі Тимошенко

З вуст німецьких лікарів клініки Charit? пролунала інформація про діагноз Тимошенко, який вважався конфіденційною інформацією, – німецьке видання Die Welt з посиланням на невролога Карла Макса Айнхойпля (до речі керівника клініки) повідомило, що "51-річний політик має "складну грижу між хребцевих дисків".

 

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко у лікарняній палаті тримає тренажер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути