субота, 21 лютого 2009 15:47

Януковичу соромно ходити до Ради

Януковичу соромно ходити до Ради

Голова фракції Партії регіонів Віктор Янукович має потребу в лікуванні після відвідувань парламенту.

Про це він сказав в ефірі телекомпанії "Інтер" 20 лютого.

"Мені вже соромно ходити в парламент, коли я приходжу в парламент, я йду з парламенту - мені треба лікуватися", - сказав він.

На його думку, робота парламенту є популістською.

При цьому він розкритикував коаліцію за ігнорування законодавчих ініціатив ПР.

"Політична боротьба, політична доцільність не дає можливості так званій коаліції підтримати закони, які пропонує опозиція. Як тільки з"являється прізвище на цьому законі депутата фракції Партії регіонів, комітет розглядає, приймає позитивне рішення, і виходить це питання в парламент - немає позитивного голосування", - зазначив лідер ПР.

На його думку, конструктивна робота парламенту може відновитися після проведення одночасних парламентських і президентських виборів.

Як повідомлялося, заступник голови Верховної Ради, один з лідерів Блоку Юлії Тимошенко Микола Томенко заявляє про те, що депутати Ради, члени фракції Партії регіонів Рінат Ахметов, Олександр Лещинський, Сергій Момот і Юрій Чертков були відсутні на всіх засіданнях парламенту 2008 року.

Томенко вважає, що оприлюднення відповідних даних і обговорення їх у громадськості має стимулювати депутатів до підвищення ефективності їх роботи більше, ніж вирахування з зарплати.

Віце-спікер вважає, що після того, як бізнесмени усвідомлюють недоцільність своєї роботи в парламенті, вже на наступних виборах Ради їх буде менше в списках політичних партій.

За матеріалами Українські Новини

Зараз ви читаєте новину «Януковичу соромно ходити до Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути