четвер, 17 лютого 2011 12:20

Янукович-одеському губернатору: "Ти що тут, нічим не керуєш?"

Янукович-одеському губернатору: "Ти що тут, нічим не керуєш?"

Президент України Віктор Янукович висловив невдоволення організацією відкриття Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Поки президент зачитував свою промову, біля огорожі, де зібралися люди, утворилося стовпотворіння.

"Я ж сказав пропустити людей, ти що тут, нічим не керуєш чи що?" - різко звернувся до представників місцевої влади глава держави.

Почувши це, голова Одеської обласної адміністрації Едуард Матвійчук встав з президії та ненадовго вийшов, після чого людей пустили за огорожу.

Як пише Репортер, судячи з реакції губернатора, можна припустити, що свою незадоволеність президент висловив саме губернатором.

Це вже не перший випадок, коли Янукович досить різко розмовляє з чиновниками. Зокрема, під час промови Януковича на розширеному засіданні уряду губернатор Закарпаття Олександр Лелида сказав кілька слів. У відповідь він почув: "Хто це сказав. Підніміться...Зайдеш до мене після, я тобі поясню. ..Тихе життя у вас там на Закарпатті.

Зараз ви читаєте новину «Янукович-одеському губернатору: "Ти що тут, нічим не керуєш?"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути