пʼятниця, 23 листопада 2012 18:42

Янукович звільнив Герман

Янукович звільнив Герман
Ганна Герман звільнена з посади Радника президента України. Фото: ukrlife.ne

Президент України Віктор Янукович підписав указ Про звільнення Ганни Герман з посади Радника президента України - Керівника Головного управління з гуманітарних і суспільно-політичних питань Адміністрації президента України. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"Звільнити Герман Ганну Миколаївну з посади Радника президента України - Керівника Головного управління з гуманітарних і суспільно-політичних питань Адміністрації президента України у зв'язку з обранням її народним депутатом України", - йдеться в указі президента № 653/201.

Також Янукович звільнив Станіслава Скубашевського зпосади заступника глави Адміністрації президента України у зв'язку з обранням його народним депутатом України.

Нагадаємо, раніше Янукович звільнив Нестора Шуфрича з посади заступника Секретаря Ради національної безпеки і оборони України та главу Державної митної служби Ігора Калетника у зв'язку з обранням їх народними депутатами.

Зараз ви читаєте новину «Янукович звільнив Герман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

41

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути