пʼятниця, 02 березня 2018 16:11

Янукович заявив, що Манафорт працював з Льовочкіним

Янукович заявив, що Манафорт працював з Льовочкіним
Екс-президент України Віктор Янукович заявив, що після 2010 року Пол Манафорт був його "радником на громадських засадах"

Адміністрація президента Віктора Януковича, яку на той час очолював нині народний депутат України і один з лідерів фракції "Опозиційний блок" Сергій Льовочкін, безпосередньо працювала зі скандальним американським політтехнологом Полом Манафортом. Про це під час прес-конференції в Москві 2 березня заявив колишній президент України Віктор Янукович.

"Як таких особистих контактів у мене з ним (Манафортом. - Gazeta.ua) не було - він працював з Адміністрацією президента. Це порядок, який був встановлений", - повідомив екс-президент.

Він розповів, що почав працювати з Манафортом в другій половині 2005 року, виборча кампанія до парламенту навесні 2006 року також проходила за участю Пола Манафорта і його людей, його компанії, які працювали з апаратом Партії регіонів.

"Потім, восени 2007 року, були позачергові вибори в парламент, потім вибори 2010 року. Весь цей час Пол Манафорт мав справу з апаратом Партії регіонів", - повідомив Янукович.

Він також наголосив, що особисто не підписував з Манафортом ніяких угод.

"Я особисто не встановлював ніяких сум оплати за його роботу, і тема, скільки він повинен отримувати, у мене з ним ніколи не обговорювалася. Тобто в стосунках між нами питань його фінансових винагород чи оплат взагалі не було", - сказав Янукович.

Екс-президент зазначив, що вже після 2010 року Пол Манафорт був його "радником на громадських засадах".

"Я з ним спілкувався на зустрічах із позаштатними радниками. Він також брав участь у тих зустрічах, на яких розглядалися міжнародні питання", - розповів Янукович.

Він також уточнив, що після того, як він виїхав з України, "Пола Манафорта не бачив і не чув".

"Сьогодні я користуюся тією інформацією, яка є в ЗМІ - не більше того", - підсумував колишній президент України.

Зараз ви читаєте новину «Янукович заявив, що Манафорт працював з Льовочкіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути