четвер, 05 листопада 2009 11:27

Янукович взяв приклад з Тягнибока

Янукович взяв приклад з Тягнибока
Кандидат у президенти, лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок перерахував частину коштів, зібраних для проведення виборчої кампанії, на придбання спеціалізованого медичного устаткування, забезпечення ліками мобільних лікарських бригад, закупівлю ліків для лікарень.

Як повідомили в "Свободі", районні осередки партії в Тернопільській області розпочали масштабну акцію під гаслом "Українці допомагають українцям!".

Зокрема, активісти "Свободи" сформували пакети, які містять противірусні препарати, засоби профілактики грипу та ГРВІ, марлеві пов"язки, пам"ятки про те, як уберегтися від недуги.

На запит ВО "Свобода", керівництво Тернопільських обласної та міської клінічних лікарень підготували перелік необхідного медичного обладнання, яке в найближчі дні буде закуплено та встановлено в медичних закладах Тернополя.

Крім того, за сприяння "Свободи", у трьох районах області працюють мобільні бригади лікарів, які проводять медичні огляди, діагностують і призначають лікування у найвіддаленіших селах.

"Тернопільські свободівці самотужки закуповують ліки, роздають їх за призначенням, формують і супроводжують мобільні лікарські бригади, організовують закупівлю обладнання. Тільки в такому випадку допомога є адресною, дієвою, реальною. Інакше кошти, спрямовані на боротьбу з епідемією, могли б потонути у чиновницьких звітах і потрапити до людей лише у вигляді обіцянок - як неодноразово траплялося під час подолання наслідків стихійних лих, проведення профілактичних заходів", - зазначив керівник виборчого штабу Олега Тягнибока в Тернопільській області Сергій Надал.

Серед політиків Тягнибок був першим, хто запропонував на боротьбу з грипом перекинути гроші з власного виборчого фонду. Про це він говорив  ще 30 жовтня. Його ідею підхопив лідер ПР Віктор Янукович.

Янукович пообіцяв завезти з Китаю 20 млн масок, а також закупити за рахунок свого виборчого фонду ліки, які безкоштовно передаватимуться населенню.

Сьогодні Янукович передав Вінницькому Червоному хресту 30 тисяч стерильних масок.

3 листопада мер Львова Андрій Садовий звернувся до кандидатів у президенти України із закликом перерахувати частину коштів з виборчих фондів на придбання сучасної вірусологічної та мікробіологічної лабораторії.

Кореспондент
Зараз ви читаєте новину «Янукович взяв приклад з Тягнибока». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути