Ексклюзиви
пʼятниця, 22 лютого 2008 08:03

Янукович впевнений, що Ахметов до Балоги не піде

Янукович впевнений, що Ахметов до Балоги не піде
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович переконаний, що Рінат Ахметов залишиться в партії, а главу Секретаріату Президента України Віктора Балогу називає перспективним політиком.

Про це він заявив в інтерв"ю Український службі Бі-Бі-Сі.

Відповідаючи на запитання, чи можливо, що в нову партію, яку може створити Балога, ввійдуть представник Партії регіонів і, зокрема, група Ахметова і Бориса Колесикова, Янукович відповів, що Ахметов "неодноразово сам і його прес-служба заявляли про свої позиції і відношення до партії". За словами Януковича, коли Ахметов чує такі розмови і читає про них в ЗМІ, то "він посміхається".

"Його позиція завжди була зрозуміла, в усякому випадку, для мене особисто, і для партії", - сказав лідер ПР.

Янукович сказав, що Партія регіонів після президентських виборів 2004 року зіткнулася із значним віддотоком членів партії: "Ми перехрестилися, двері відчинили, і сказали: йдіть будь-ласка". За його словами, тоді з партії пішло багато людей, але одночасно прийшло немало "принципових політиків".

При цьому Янукович повідомив, що нещодавно зібрав фракцію і "дуже жорстко сказав, що двері відкриті для кожного". Водночас він запропонував тим, хто хоче вийти з партії: "Вийдіть сюди на трибуну, і скажіть, з чим ви не згодні – чи з програмою партії, чи, можливо, з керівництвом". "Таких на сьогоднішній день не знайшлося", - додав він.

На запитання журналіста, чи, на його думку, "вийде щось з новим проектом" у Балоги, Янукович відповів, що знає його багато років і, "безумовно, він політик перспективний". Лідер Партії регіонів зазначив, що в них були добрі стосунки, коли Янукович був губернатором Донецької області, а Балога – губернатором Закарпатської області.

"Зараз ми знаходимось, як-то кажуть, по різні сторони барикади, але це нам не заважає мати нормальні людські стосунки", - наголосив Янукович.

15 лютого Балога заявив про свій вихід з партії "Народний Союз Наша Україна". У зв`язку з цим, зокрема, народний депутат від "Нашої України - Народної Самооборони" Борис Тарасюк висловив думку, що Балога після виходу з "Нашої України" займеться створенням партії "Гарт", пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Янукович впевнений, що Ахметов до Балоги не піде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути