Ексклюзиви
понеділок, 18 червня 2007 09:36

Янукович вперше вибачився за хамство своїх охоронців

Минулої п"ятниці прем"єр-міністр Віктор Янукович, 56 років, провів нараду з підготовки проведення чемпіонату Європи з футболу "Євро-2012".

Зайшовши до зали, прем"єр іде не на призначене для нього місце.

— Сюда, сюда, — перелякано показує охоронець і підводить його до крісла з табличкою "Віктор Федорович Янукович". Янукович сідає в крісло й простягає вперед ліву ногу, яку йому нещодавно прооперували.

— Проведення "Євро-2012" — принципово важливе для нас, — говорить. — Це імідж нашої країни.

Розповідає, що вранці говорив про це по телефону з президентом Віктором Ющенком, який є головою координаційної комісії "Євро-2012". Надає слово президентові Федерації футболу України 57-річному Григорію Суркісу. Той бере листочок і 10 хвилин читає промову. Зрідка підводить очі на Януковича.

— Сподіваюся, що ми все гарно підготуємо і мені не доведеться позичати в очей Сірка, дивлячись на інвесторів, — каже Суркіс замість "позичати в Сірка очі".

— А тепер нехай висловляться мери міст, — озивається Янукович.

Мери міст, які прийматимуть "Євро", по черзі протягом двох годин розповідають про ремонт доріг, добудову готелів, реконструкцію стадіонів.

Журналістів просять вийти. Кажуть, що потім підійде Янукович і відповість на запитання.

— Ану убери этого покера от дверей, а то потом не успеем, — говорить у коридорі один охоронець Януковича до іншого і показує на журналіста. — И тех девок тоже убери.

Усіх відпихають. Журналісти обурюються. Просять, щоб охоронці не заважали працювати. Коли виходить прем"єр, скаржаться йому.

— Ви знаєте, вони і мною командують, — сміється Янукович. — І туди не йдіть, і сюди не йдіть. Тож якщо вони когось образили, то я прошу вибачення.

Його просять прокоментувати складення опозиціонерами 151 депутатського мандату. Янукович каже, що цю умову опозиція виконала.

— Але залишилося ще одне питання — ліквідація списків кандидатів у народні депутати, — завершує прем"єр.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Янукович вперше вибачився за хамство своїх охоронців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути