пʼятниця, 13 квітня 2007 10:38

Янукович: Ющенко говорить неправду

Прем"єр-міністр Віктор Янукович називає неправдою висловлювання Президента Віктора Ющенка про те, що демократія в Україні в небезпеці. Про це Янукович заявив в статті "Українська демократія повинна ґрунтуватися на нормах права", опублікованій сьогодні в британському виданні Тhe Financial Times.

"Твердження пана Ющенка про те, що демократія в Україні в небезпеці, просто неправда. Демократія процвітає. Я пропоную зацікавленим читачам довідатися про стан демократії в Україні в будь-якому незалежному і авторитетному джерелі, яким, наприклад, є Рада Європи, що спостерігає за нашим демократичним прогресом", - пише Янукович.

На його думку, реальна проблема полягає в зниженні підтримки суспільством нинішніх опозиційних партій, а також помилковому рішенні Президента про дострокове припинення повноважень Верховної Ради, прийнятому під приводом збереження демократії в Україні і під тиском однієї частини політичного спектру, передає proUA.
Зараз ви читаєте новину «Янукович: Ющенко говорить неправду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути