пʼятниця, 13 квітня 2007 18:40

Янукович сподівається на підтримку Ющенка в проведенні економічних реформ

Уряд України в квітні завершує консультації в рамках розробки довгострокової програми економічних реформ, направленої на забезпечення стабільного і довгострокового економічного зростання, і незабаром має намір почати її презентацію, повідомив  агентству "Інтерфакс-Україна" прем"єр-міністр Віктор Янукович.

"До кінця місяця будуть завершені консультації і коли програма буде остаточно допрацьована, ми плануємо почати її презентацію і широко освітлювати в ЗМІ хід її реалізації. Це дозволить досягти максимальної прозорості", - сказав прем"єр.

Янукович відзначив, що для виконання програми реформ створена система, що складається з очолюваного їм урядового комітету з реформ і робочих груп, - по конкретних напрямах реформ.

Відповідно до його слів, існуючі численні галузеві програми і всіх законодавчі ініціативи уряду повинні будуть кореспондуватися із загальною стратегією і органічно в неї вписуватися.

"Безумовно, до цієї роботи будуть притягнуті народні депутати, провідні вітчизняні і міжнародні експерти, представники регіональних еліт, бізнесмени, громадські організації. Закріплені в програмі завдання можна досягти лише за умови злагодженої роботи всіх гілок влади", - підкреслив прем"єр.

Він додав, що уряд організовує суспільний контроль над ходом реалізації реформ і проведе суспільні консультації з ключових їх питань.

Янукович також заявив, що головною умовою економічного зростання в Україні є політична стабільність. "Якщо ми забезпечимо злагоджену роботу уряду і парламенту, ми досягнемо поставлених цілей. Запорукою успіху є позитивний досвід такої співпраці, накопичений останніми місяцями. Не менш важлива підтримка реформ з боку президента України", - відзначив прем"єр.

За перші вісім місяців своєї роботи уряд вже продемонстрував здатність добиватися конкретних результатів.

"На розробку і реалізацію програми реформ мобілізовані кращі сили. Персональну відповідальність за досягнення результатів нестиме керівник по кожному напряму реформ", - сказав Янукович.

Він додав, що по кожному з напрямів реформ уряд встановить чіткі чисельні цілі і завдання, виконання яких постійно контролюватиметься.
Зараз ви читаєте новину «Янукович сподівається на підтримку Ющенка в проведенні економічних реформ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути