середа, 16 січня 2008 14:46

Янукович з квітами пом"яне Кушнарьова

Колишній прем"єр-міністр України, лідер Партії регіонів Віктор Янукович планує відвідати Харків у роковини смерті народного депутата Євгена Кушнарьова.

Як повідомили у прес-службі Харківської облради, про це поінформував голова обласної ради Василь Салигін.

Відповідаючи на запитання журналістів про те, як пройшов рік без Є.Кушнарьова та які спогади у нього зараз з ним пов"язані, Салигін.сказав: "Спогади болючі. По-перше, я втратив друга, соратника. Впевнений, що події в країні, які відбувалися протягом року, ця вакханалія і анархія, яка зараз твориться, популізм, яким замилює очі виборцям уряд Тимошенко, ніколи не були б можливі, якщо б був живий Євген Петрович".

"Ми готуємося до того, - сказав Салигін, - щоб вшанувати його (Кушнарьова) пам"ять 17 січня. У цей день обіцяв прибути до Харкова Віктор Янукович".

Кушнарьов помер 17 січня 2007 р. в Ізюмській лікарні від отриманого напередодні поранення на полюванні.

За інформацією прес-служби Харківської міськради, 17 січня на міському кладовищі N2 відбудеться покладання квітів до могили Кушнарьова. Цього дня відбудеться відкриття меморіальної дошки Кушнарьову на будівлі Харківського міськвиконкому (пл. Конституції, 7), пише УНІАН.


Зараз ви читаєте новину «Янукович з квітами пом"яне Кушнарьова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути