середа, 14 вересня 2011 10:20

Янукович розповів, як цінує внесок Медведєва у розвиток українсько-російських взаємин

Янукович розповів, як цінує внесок Медведєва у розвиток українсько-російських взаємин

Президент України Віктор Янукович високо цінує внесок голови РФ Дмитра Медведєва в розвиток українсько-російських взаємин.

Про це йдеться в офіційному привітанні українського гаранта з нагоди дня народження Медведєва.

"Ваш високий професіоналізм, політична воля і самовіддана праця сприяють успішному проведенню внутрішньодержавних модернізаційних реформ та подальшого зміцнення авторитету Росії на міжнародній арені", - зазначив Янукович у своєму привітанні.

Український президент також наголосив на вагомому внеску Медведєва у розвиток українсько-російського стратегічного партнерства.

"Упевнений, що наші спільні зусилля, спрямовані на його (партнерство - ред.) поглиблення, а також ефективна робота з реалізації досягнутих домовленостей і вирішення актуальних питань двостороннього співробітництва приведуть уже найближчим часом до практичних результатів на благо народів України та Росії", - зазначається в листі президенту РФ.

Янукович також побажав своєму російському колезі "міцного здоров'я, невичерпної життєвої енергії та успіхів у відповідальній державній діяльності". "А Вашим близьким - щастя, добра і благополуччя", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «Янукович розповів, як цінує внесок Медведєва у розвиток українсько-російських взаємин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути