пʼятниця, 05 грудня 2008 16:07

Янукович розповів про зустріч з Ющенком

Янукович розповів про зустріч з Ющенком

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович не виключає, що в можливій коаліції за участю фракції ПР головою Верховної Ради України буде Олександр Лавринович.

Сьогодні в інтерв`ю журналістам Янукович, зокрема сказав, що у нього була зустріч з Президентом України Віктором Ющенком, під час якої обговорювалися економічні питання і ситуація в країні.

За його словами, Ющенко запитав його, чи підтримає фракція Партії регіонів кандидатуру Івана Плюща посаду голови Верховної Ради України. За словами Януковича, він відповів, що "рішення цього питання залежатиме не тільки від фракції Партії регіонів".

"Хоча у фракції Партії регіонів є свій кандидат на посаду спікера парламенту - Олександр Лавринович, а я очолюю фракцію і партію", - зазначив Янукович.

За його словами, якщо партія ухвалить рішення про балотування Лавриновича на пост голови парламенту, то "він піде, якщо буде таке рішення".

"Що стосується мене особисто, то я про свої особисті інтереси взагалі не хочу говорити. Мене цікавить сьогодні загальнодержавна проблема, той виклик, який стоїть перед нами", - наголосив Янукович.

Як повідомлялося, останніми днями активізувався переговорний процес щодо можливості формування нової парламентської коаліції. Серед іншого народні депутати обговорюють і варіант обрання головою Верховної Ради України Януковича, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Янукович розповів про зустріч з Ющенком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути